Om os.

Hos Dianas Café & Steakhouse

i Dianalund nær Ruds Vedby og Sorø finder du vores unikke pizzeria, hvor vi tilbyder byens mest lækre og velsmagende pizzaer. Du kan vælge at spise i vores hyggelige café og pizzeria, eller som take away. 

Hos os bliver du altid mødt af et smilende og imødekommende personale, der leverer god service og rigtig gode pizzaer. Vi anvender udelukkende friske råvarer og sørger for en hyggelig og familievenlig café. Sætter du pris på en lækker pizza i et hyggeligt pizzeria, er du altid velkommen hos os.

Kom og spis i vores hyggelige pizzeria

For at give dig den bedste oplevelse, gør vi en dyd ud af at skabe en hyggelig atmosfære i vores pizzeria, hvor du kan nyde en sprød pizza, en god bøf eller noget tredje fra vores café. Vi er byens foretrukne spisested, hvor du altid får mad af høj kvalitet, lavet af de bedste og mest friske råvarer.

Vi udvælger nøje alle vores ingredienser. På den måde er vi sikrer på, at kvaliteten lever op til vores høje standarder. Kom ind i vores pizzarestaurant, hvor vi serverer alle de kendte pizzaer samt en masse specialpizzaer, som vi selv har udviklet.

Vores

Cafe Galleri